De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo kun je video’s bewerken met de nieuwe OnePlus Gallery-update

Thomas Haenen
13 juli 2018, 10:55
2 min leestijd
Zo kun je video’s bewerken met de nieuwe OnePlus Gallery-update

De OnePlus Gallery-app is bijgewerkt op oudere smartphones van de fabrikant. De app heeft na de update overal dezelfde features als op de OnePlus 6, en laat je onder andere video’s bewerken.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus Gallery video bewerken: zo doe je dat

De Chinese fabrikant heeft een verbeterde versie van de OnePlus Gallery-app vrijgegeven via de Play Store. Deze is beschikbaar voor alle gebruikers van de OnePlus 3 en 3T en de OnePlus 5 en 5T. Omdat de update (met versienummer v.2.6.71) geleidelijk wordt uitgerold, kan het enkele dagen duren voor deze voor jouw smartphone beschikbaar is in de Play Store.

OnePlus gallery video bewerken

Na installatie ben je voorzien van dezelfde features als de Gallery-app op de OnePlus 6. Nieuw is onder andere de mogelijkheid om video’s te bewerken. Bekijk je in een video die je hebt gemaakt, druk dan onderin op het nieuwe potlood-icoontje om het bewerkmenu te openen.

Filters, muziek en slowmotion

Vervolgens krijg je verschillende opties voor het bewerken. Zo kun je filters of muziek aan een video toevoegen, om het wat persoonlijker en stijlvoller te maken. OnePlus heeft verschillende muzieknummers meegeleverd, met namen als ‘Dynamisch’ en ‘Episch’ om zelfs de dufste video spannender te maken. Heb je per ongeluk wat te lang doorgefilmd en wil je die saaie seconden wegwerken? Druk op het schaar-icoontje om wat beeld weg te knippen.

OnePlus biedt zelfs een optie om achteraf slowmotion toe te voegen aan je video’s. Die feature lijkt echter alleen te werken op de nieuwere OnePlus 5 en 5T. Het toepassen van slowmotion werkt bovendien iets anders dan de overige opties. Je kunt het namelijk toevoegen terwijl je de video kijkt, en niet via het bewerkmenu waar de andere opties staan.

De OnePlus Gallery-app is gratis in de Play Store te vinden via onderstaande link. De app werkt echter alleen op OnePlus-smartphones.

Download OnePlus Gallery in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron afbeelding: Android Police
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 3T
OnePlus 3T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu