OnePlus vestigt zich in Nederland, laat je smartphones kopen via iDeal

Wouter Nijsen
2 oktober 2018, 9:47
1 min leestijd
OnePlus vestigt zich in Nederland, laat je smartphones kopen via iDeal

OnePlus maakt bekend dat het een kantoor opent in Amsterdam, en zich daarmee officieel vestigt in Nederland. Handig is dat de fabrikant het mogelijk maakt om via iDeal smartphones in zijn eigen webshop aan te schaffen.

OnePlus in Nederland

Dat is handig, want consumenten hadden voorheen een creditcard nodig om bijvoorbeeld de OnePlus 6 in de webwinkel van de fabrikant te kopen. Dat is nu verleden tijd, want voortaan staat iDeal bij de betaalopties. De betalingsdienst is via aanbieder Worldpay in de website geïntegreerd.

oneplus 6-scherm

Hoewel OnePlus een kantoor gaat openen in Amsterdam, was het bedrijf niet helemaal nieuw in Nederland. Eerder dit jaar maakte de fabrikant bekend samen te gaan werken met webwinkel Belsimpel, waar de OnePlus 6 nu zowel los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar is. Daarnaast was het dus al een tijdje mogelijk om met een creditcard of via PayPal hier een OnePlus-telefoon in huis te halen.

Doordat OnePlus nu ook iDeal ondersteunt, wordt het straks makkelijker om de OnePlus 6T aan te schaffen. Het toestel wordt naar verwachting op 17 oktober gepresenteerd en vrijwel alles is al gelekt. Zo krijgt de smartphone een groter scherm met een ‘waterdruppel-achtige’ inkeping en iets dunnere bezels. De belangrijkste vernieuwing is echter de vingerafdrukscanner onder het scherm. Bij de OnePlus 6 zat die nog achterop de telefoon, onder de dubbele camera.

Lees ook: eerste officiële foto’s van OnePlus 6T lekken uit

OnePlus 6 Dualsim

OnePlus 6 Dualsim prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 504,23

Bekijken

Los refurbished

€ 297,99

Bekijken

Meer weten over de OnePlus 6T? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de Android Planet-app!

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6 Dualsim
OnePlus 6 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu