OnePlus komt dit jaar met twee nieuwe smartphones

OnePlus bereidt de release van twee smartphones voor.  De Chinese startup komt met de OnePlus 2 in het derde kwartaal van dit jaar, en gaat ook nog een goedkopere smartphone voor het einde van het jaar uitbrengen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dat bevestigt OnePlus tegenover Bloomberg. In totaal hoopt OnePlus 3 tot 5 miljoen toestellen voor het einde van 2015 te verkopen, en een flinke 10 miljoen stuks in 2016. OnePlus is op dit moment druk bezig met de uitrol van CyanogenMod 12S en de ontwikkeling van OxygenOS, zijn eigen Android-versie die met toekomstige Android-smartphones wordt geleverd. Zo ook met de OnePlus 2 en goedkopere smartphone.

De  OnePlus smartphones in 2015

oneplusoneDe medeoprichter van OnePlus bevestigt tegenover Bloomberg dat de nieuwe smartphone van de startup de OnePlus 2 gaat heten. Deze staat gepland voor het derde kwartaal van dit jaar en wordt volgens de geruchten een stuk prijziger dan de huidige smartphone van het bedrijf. Daarbij zou de OnePlus 2 over een QHD-scherm, vingerafdrukscanner en 4GB aan RAM-geheugen beschikken.

De goedkopere smartphone wordt volgens OnePlus gemaakt voor “een andere doelgroep, misschien voor degenen die design prefereren boven hardware”. De releasedatum voor dit toestel is vooralsnog onduidelijk, maar de startup wil de smartphone in ieder geval voor het einde van het jaar op de markt brengen.

Laatste nieuws over OnePlus

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.