De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus komt dit jaar met twee nieuwe smartphones

Redactie
15 april 2015, 11:21
1 min leestijd
OnePlus komt dit jaar met twee nieuwe smartphones

OnePlus bereidt de release van twee smartphones voor.  De Chinese startup komt met de OnePlus 2 in het derde kwartaal van dit jaar, en gaat ook nog een goedkopere smartphone voor het einde van het jaar uitbrengen.

Lees verder na de advertentie.

Dat bevestigt OnePlus tegenover Bloomberg. In totaal hoopt OnePlus 3 tot 5 miljoen toestellen voor het einde van 2015 te verkopen, en een flinke 10 miljoen stuks in 2016. OnePlus is op dit moment druk bezig met de uitrol van CyanogenMod 12S en de ontwikkeling van OxygenOS, zijn eigen Android-versie die met toekomstige Android-smartphones wordt geleverd. Zo ook met de OnePlus 2 en goedkopere smartphone.

De  OnePlus smartphones in 2015

oneplusone

De medeoprichter van OnePlus bevestigt tegenover Bloomberg dat de nieuwe smartphone van de startup de OnePlus 2 gaat heten. Deze staat gepland voor het derde kwartaal van dit jaar en wordt volgens de geruchten een stuk prijziger dan de huidige smartphone van het bedrijf. Daarbij zou de OnePlus 2 over een QHD-scherm, vingerafdrukscanner en 4GB aan RAM-geheugen beschikken.

De goedkopere smartphone wordt volgens OnePlus gemaakt voor “een andere doelgroep, misschien voor degenen die design prefereren boven hardware”. De releasedatum voor dit toestel is vooralsnog onduidelijk, maar de startup wil de smartphone in ieder geval voor het einde van het jaar op de markt brengen.

Laatste nieuws over OnePlus

Bron: Bloomberg
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu