Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Video: check hier het design van de OnePlus Nord

Stijn Wanders
14 juli 2020, 19:05
2 min leestijd
Video: check hier het design van de OnePlus Nord

OnePlus-ceo Carl Pei heeft het design van de OnePlus Nord getoond in een video van de bekende YouTuber Marques Brownlee. Het toestel toont op het eerste gezicht veel gelijkenissen met de OnePlus 8-serie, maar gaat aanzienlijk minder kosten.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus Nord-design op video

Na alle lekken en geruchten hebben we nu eindelijk goede beelden van de OnePlus Nord. In een YouTube-video van Marques Brownlee laat Carl Pei, de directeur van OnePlus, persoonlijk zijn aankomende smartphone zien. Hoewel de shots vrij kort zijn, geeft de video duidelijker dan ooit het design van de OnePlus Nord weer.

OnePlus Nord Reveal! How Much Do Smartphones Actually Cost?

De OnePlus Nord lijkt qua ontwerp erg op de OnePlus 8 Pro, het meest recente vlaggenschip van de Chinese telefoonmaker. Het toestel heeft eveneens gebogen randen en een viervoudige camera op de achterkant. Daarnaast bevinden de selfiecamera’s zich in de linkerbovenhoek van het scherm. OnePlus heeft dus niet gekozen voor een notch of uitschuifbaar component, zoals bij de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro.

Het grote verschil is echter dat de camerastrip zich nu in de linkerbovenhoek van de telefoon bevindt, terwijl deze bij alle recente OnePlus-telefoons in het midden zit. Hoewel de plaatsing van de selfiecamera’s hetzelfde is als bij de OnePlus 8-serie, is ook dit onderdeel vernieuwend. De Nord is namelijk de eerste OnePlus-telefoon met een dubbele selfiecamera.

Prijzen en specificaties OnePlus Nord

De OnePlus Nord wordt een stuk goedkoper dan de toestellen die het bedrijf de laatste jaren uitbracht. OnePlus bevestigde eerder dat de Nord minder dan 499 dollar kost. Wat de smartphone in Nederland gaat kosten is nog onbekend, maar het is zeker dat hij betaalbaarder wordt dan de de OnePlus 8 (699 euro) en OnePlus 8 Pro (899 euro).

De OnePlus Nord wordt op 21 juli onthuld en dan komen we dus alles te weten over de definitieve specificaties en adviesprijs. Kun je niet wachten tot het zover is? Bekijk dan welke dingen we al weten over de OnePlus Nord.

Hieronder is de video voor iedereen die wil horen wat Carl Pei te zeggen heeft over hoe het ontwerp en de productie van de OnePlus Nord tot stand is gekomen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de OnePlus Nord. Check ook de Android Planet-app!

Meer lezen over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7 Dualsim
OnePlus 7 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu