De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus komt in juli met betaalbare, maar mysterieuze smartphone

Colin Baak
24 juni 2020, 9:08
2 min leestijd
OnePlus komt in juli met betaalbare, maar mysterieuze smartphone

OnePlus heeft bevestigd dat er in juli een nieuwe smartphone wordt gepresenteerd. De release van de betaalbare OnePlus Nord vindt in juli plaats, maar verdere details ontbreken nog.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus Nord release bevestigd

Dat is duidelijk geworden via een recent aangemaakt Instagram-account van de smartphonefabrikant. Het account met de naam OnePlusLiteZThing werd onthuld in een persbericht. In datzelfde bericht werd genoemd dat OnePlus komt met een ‘lijn van betaalbare smartphones’.

Daarbij valt het op dat er niet wordt gesproken over slechts één toestel, maar meerdere. Of het gaat om toestellen met de OnePlus-branding of een heel eigen (sub)merk is nog de vraag. De fabrikant wil zich ook meer focussen op andere producten zoals draadloze oordopjes en televisies.

OnePlusLiteZThing

Inmiddels zijn er al tienduizenden volgers die het mysterieuze account volgen en enkele berichten geplaatst. Het vierde bericht bevat een stukje morsecode. Eenmaal omgezet is daar het woord ‘juli’ te lezen. Zodoende lijkt het erop dat we volgende maand een nieuwe OnePlus-smartphone gaan zien.

Naast de morsecode publiceert het Instagram-account binnenkort meer puzzels. OnePlus kennende doen ze dat om zo een hype te creëren, iets waar de fabrikant bekend om staat.

Promotionele afbeelding verschenen

Een Duitse Twitter-gebruiker, Nils Ahrensmeier, heeft nog een extra promotionele afbeelding gevonden van OnePlus, die boven het artikel te zien is. Op dat plaatje is de slogan “New beginnings” te lezen. Ook is het woord Nord te ontwaren, wat erop wijst dat het betaalbare toestel waarschijnlijk als OnePlus Nord op de markt komt.

Hoewel de Duitser onbekend is, zijn bronnen met een betere reputatie zoals Ishan Agarwal of de Duitser Roland Quandt vol lof over de vondst. Daardoor lijkt het er nog meer op dat het gaat om een officiële afbeelding. Meer informatie, zoals de exacte presentatiedatum, is echter niet uit het plaatje te halen.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over deze aankomende OnePlus-smartphone? Schrijf je dan in voor onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief en download de gratis Android Planet-app.

Meer lezen over OnePlus:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu