Update voor OnePlus One lost wifi- en touchscreenproblemen op

Redactie
8 november 2014, 14:53
1 min leestijd
Update voor OnePlus One lost wifi- en touchscreenproblemen op

OnePlus rolt een firmwareupdate uit voor de OnePlus One waarmee de problemen van het touchscreen en de wifi worden opgelost. Zo kon het touchscreen nogals eens niet reageren op aanrakingen, of de aanraking compleet verkeerd registeren. Ook de problemen met wifi, waarbij de verbinding opeens uitviel of ging haperen zijn volgens de firmware-update opgelost.

Lees verder na de advertentie.

Verder lost de nieuwe OnePlus One 44S-firmware onder andere een beveiligingsprobleem en het plotseling opnieuw herstarten op. Ook ondergetekende heeft het herstartprobleem wel eens meegemaakt.

OnePlus One 44S-firmware

De OnePlus One 44S-firmware wordt op dit moment door de Chinese startup uitgerold. Mocht je ‘m nog niet hebben ontvangen, je kunt het updatebestand hier downloaden. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de firmware handmatig te installeren.

De OnePlus One is op dit moment via een uitnodiging te bestellen. Ook hanteert OnePlus een preordersysteem, alleen dit wordt onregelmatig gehanteerd via posts op het forum van OnePlus. Het preordersysteem is dus alleen soms enkele uren beschikbaar voor zeer fanatieke OnePlus-liefhebbers.

De 64GB-versie van de OnePlus One heeft een prijskaartje van 299 euro.

OnePlus One videoreview

Lees ook

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu