De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus One accessoires gepresenteerd, inclusief gave doorzichtige achterkant

Redactie
2 juni 2014, 14:49
1 min leestijd
OnePlus One accessoires gepresenteerd, inclusief gave doorzichtige achterkant
IMG_6733

De OnePlus One blijft één van de meest interessante en besproken smartphones van 2014. De smartphone is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 801-chip, 3GB aan werkgeheugen en een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1920 bij 1080 pixels), en draait vanuit de doos op Android 4.4 via CyanogenMod. Daarnaast beschikt het toestel over een 13 megapixel-camera, 3100 mAh-accu en een verwijderbare achterkant. De prijs? Zo’n 269 euro voor het 16GB-model en 299 euro voor het 64GB-model.

Hoewel het enorm pittig blijft om een OnePlus One aan te schaffen, heeft het Chinese bedrijf inmiddels wel de enkele officiële OnePlus One accessoires onthuld. Hier zijn onder andere nieuwe achterkantjes voor de smartphone te zien, alsmede de oplader van het toestel.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One accessoires

Eén van de gaafste accessoires van de OnePlus One is de doorzichtige achterkant. De smartphone beschikt namelijk over een knalrode accu, wat een tof effect creëert in combinatie met de doorzichtige achterkant. Daarnaast lanceert OnePlus ook een knalgele achterkant die zeker de aandacht van anderen trekt.

IMG_6765

Standaard wordt er een oplader met de OnePlus One meegeleverd. Dit accessoire is vrij groot ten opzichte van andere opladers. Mogelijk is dit nodig voor de fast charging-technologie van de One.

IMG_6772

Verder kondigt OnePlus ook de Flip Cover aan. Het blijft onduidelijk of het accessoire ervoor zorgt dat het scherm automatisch wordt ingeschakeld als de Flip Cover open gaat. Wij verwachten dit echter wel.

IMG_7064
IMG_6733

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu