De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Foto’s: OnePlus One Bamboo cover kost 40 euro, vanaf eind augustus te koop

Redactie
22 juli 2014, 12:41
1 min leestijd
Foto’s: OnePlus One Bamboo cover kost 40 euro, vanaf eind augustus te koop
OnePlus One bamboo cover

Bezitters van de OnePlus One hebben de mogelijkheid om alternatieve achterkantjes voor hun smartphone te gebruiken. Zo kunnen zij wisselen tussen de standaard kleuren wit en zwart, maar vanaf eind augustus is het ook mogelijk om de officiële OnePlus One Bamboo cover op hun smartphone te klikken.

De OnePlus One Bamboo cover maakt deel uit van de StyleSwap Cover-reeks van OnePlus, waar onder andere ook achterkantjes van kevlar, carbon fiber en doorzichtig plastic worden aangeboden. Ik wacht met name op laatstgenoemde, want met een doorzichtige achterkant wordt de rode accu van 3100 mAh heel tof in beeld gebracht.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One back covers

De OnePlus One Bamboo cover is gemaakt van bamboe dat op een dun laagje kunststof is geplaatst. Hierdoor is de back cover net iets steviger dan alleen bamboe te gebruiken. Het is daarbij wel echt bamboe en geen één achterkant is hetzelfde, zo laat OnePlus weten. “Niemand zal dezelfde achterkant hebben als jij”, aldus de website.

IMG_0059

Er zijn openingen voor de power- en volumeknoppen en je krijgt er ook een beige simkaarttray bij. Deze kleurt beter met de bamboe-cover. Het installeren van de OnePlus One Bamboo cover is ook vrij gemakkelijk, zo laat onderstaande video zien.

OnePlus One Bamboo cover installeren

OnePlus One videoreview

Lees meer over de OnePlus One

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu