Android Lollipop-update voor OnePlus One nu te downloaden
Redactie

OnePlus One gebruikers kunnen eindelijk aan de slag met Cyanogen OS 12S, de versie die Material Design met zich meebrengt en alle verbeteringen van Android Lollipop.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dit brengt de OnePlus One  Lollipop-update

OnePlus One Lollipop-updateDe OnePlus One  Lollipop-update brengt naast een strakkere interface, nieuwe (snelle) instellingen, animaties en 3D-effecten ook een  zogenoemde App Themer waarmee gebruikers apps en de interface een andere look kunnen geven. Hiervoor zijn zowel gratis als betaalde thema’s beschikbaar. In een uitgebreid blog legt Cyanogen uit hoe het aanpassen van thema’s precies in zijn werk gaat.

Een tweede grote verbetering die de update brengt, is Boxer als standaard mail-app. Deze ondersteunt een groot aantal e-maildiensten (Gmail, Exchange, Outlook, Yahoo, Hotmail, iCloud, AOL, Office 365 en imap- en pop3-e-mailaccounts) en verbindt met  apps  als Evernote, Facebook, Twitter, LinkedIn en Dropbox. Met laatstgenoemde kun je gemakkelijk bestanden aan een e-mail toevoegen. Boxer is voor de gelegenheid in een nieuw jasje gestoken, zodat de app past in het design van de nieuwe Cyanogen OS-versie.

Vanuit de inbox van Boxer zie je alle berichten van je gekoppelde accounts. Ook ondersteunt Boxer labels en kun je, net als bij Mailbox, e-mails swipen om acties uit te voeren. Cyanogen-gebruikers hebben de mogelijkheid om  zelf acties voor veegbewegingen in te stellen, en om geluiden en led-kleuren voor notificaties te tweaken. Ook is het mogelijk zelf mappen aan te maken, taken in te stellen en bestanden te bewerken, direct vanuit de inbox.

De OnePlus One Lollipop-update wordt op korte termijn over-the-air uitgerold, maar is ook handmatig via deze link te downloaden. Meer over de OnePlus One lees  je in onze uitgebreide OnePlus One review. Kom  ook meer te weten over OxygenOS, OnePlus’ antwoord op de software van Cyanogen. Deze moet Cyanogen OS op den duur gaan vervangen.

Het laatste nieuws over de OnePlus One

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.