OnePlus One’s massaal teruggestuurd wegens geel scherm

Redactie
15 juli 2014, 9:03
1 min leestijd
OnePlus One’s massaal teruggestuurd wegens geel scherm
OnePlus One geel scherm

De OnePlus One, het gehypte toestel van de nieuwkomer OnePlus, wordt massaal teruggestuurd vanwege een geel scherm. Op het forum van OnePlus is een topic geopend over het OnePlus One geel scherm-probleem, waarbij velen klagen over een gele waas aan de onderzijde van het scherm. Mogelijk is dit lijm dat niet geheel is opgedroogd en mogelijk ook nooit gaat opdrogen.

OnePlus wil de One’s met het gele scherm gaan vervangen, maar niet geheel zonder kosten voor de gebruiker: zij moeten de verzendkosten   56 dollar betalen. En dat is vrij prijzig voor een defect dat door een fout van de fabrikant is gekomen.

Het OnePlus One geel scherm-probleem moet echter niet worden verward met de meer warmere kleuren van het scherm: daar klagen ook veel gebruikers over, waardoor wit ietwat meer geel oogt. Dit kan worden aangepast via de instellingen van CyanogenMod, onder de sectie ‘scherm’. Hier kun je de verzadiging en de intensiteit van kleuren aanpassen, en het scherm bijvoorbeeld ook koelere kleuren geven. Hierdoor oogt wit wat meer blauwig.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One geel scherm

https://www.youtube.com/watch?v=3VrbJFsaRrw

OnePlus One videoreview

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu