De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Foto: OnePlus introduceert houten achterkantjes op 22 juli

Redactie
11 juli 2014, 8:37
1 min leestijd
Foto: OnePlus introduceert houten achterkantjes op 22 juli
oneplus one houten achterkant

OnePlus, de Chinese fabrikant van de gehypte en moeilijk verkrijgbare OnePlus One, meldt dat de houten achterkantjes – ook wel covers genoemd – vanaf 22 juli voor de telefoon beschikbaar zijn. Daarmee introduceert OnePlus voor het eerst vervangbare covers, die tijdens de presentatie van de smartphone al aan bod kwamen.

De achterkant van de OnePlus One is namelijk verwijderbaar en gebruikers hebben de mogelijkheid om een een cover bij OnePlus aan te schaffen en deze naar eigen wens voor hun huidige cover te vervangen. De OnePlus One komt standaard met een stroeve zwarte of gladde witte achterkant.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One houten achterkantjes

Zelfs op de website van de OnePlus One is een speciale sectie met de achterkantjes toegevoegd. De OnePlus One houten achterkantjes vormen een groot deel van de gehele cover-collectie, met onder andere kevlar, carbon fiber en denim. Ook werkt OnePlus aan een toffe doorzichtige achterkant waarmee je de rode accu van het toestel kunt zien.

De prijs voor de OnePlus One houten achterkantjes zijn nog niet bekend, maar wij verwachten dat ze ergens rond de 20 tot 25 dollar komen te liggen.

OnePlus One videoreview

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu