De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus begint met weggeven invites voor OnePlus One

Redactie
7 juni 2014, 16:10
1 min leestijd
OnePlus begint met weggeven invites voor OnePlus One
OnePlus One invites

Het Chinese OnePlus is begonnen met het weggeven van OnePlus One invites om de populaire en zeer interessante high-end smartphone aan te schaffen. Nederland behoort tot één van de landen waar de OnePlus One officieel wordt gelanceerd, waardoor ook gelukkige Nederlanders het toestel kunnen aanschaffen.

De smartphone is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 801-chip, 3GB aan werkgeheugen en een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1920 bij 1080 pixels), en draait vanuit de doos op Android 4.4 via CyanogenMod. Daarnaast beschikt het toestel over een 13 megapixel-camera, 3100 mAh-accu en een verwijderbare achterkant.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One invites

oneplusone1

De OnePlus One invites worden uitgegeven voor de zwarte 64GB-versie van de OnePlus One. Eerder kondigde OnePlus aan het eind mei of begin juni begon met het uitdelen van invites. Iedereen die een invite krijgt, mag ook enkele anderen uitnodigen.

Het blijft vooralsnog onduidelijk wanneer de OnePlus One voor iedereen – en zonder invite – te koop is. Het is belangrijk dat OnePlus hier niet te lang mee wacht, want hardwarespecificaties kunnen zo weer zijn verouderd. Neem bijvoorbeeld de LG G3, die al over een QHD-scherm beschikt. Dit toestel is, ondanks zijn aantrekkelijke adviesprijs van 549 euro, nog steeds twee keer zo duur als de OnePlus One.

De OnePlus One kost 269 euro voor het 16GB-model en 299 euro voor het 64GB-model.

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu