De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus One voortaan elke dinsdag zonder invite te koop

Redactie
9 februari 2015, 12:09
1 min leestijd
OnePlus One voortaan elke dinsdag zonder invite te koop

De OnePlus One is één van de meest populaire smartphones van 2014, maar blijft alleen met een speciale uitnodiging te bestellen.  Dit systeem vervalt echter op de dinsdag.

Lees verder na de advertentie.

Het invite-systeem van OnePlus is gehaat. Waarom zou je een goede smartphone niet gewoon kunnen kopen, zonder moeite te doen voor een uitnodiging? Logischerwijs wil OnePlus de ‘hype’ rondom te moeilijk te verkrijgbare smartphone behouden, maar na maanden is de hype er ook wel een beetje af.

OnePlus heeft daarom aangekondigd dat de gewilde smartphone voortaan elke dinsdag zonder uitnodiging te koop is. Mogelijk bereidt de Chinese startup zich voor op de introductie van een nieuwe telefoon, en wil het bedrijf sneller door zijn voorraad werken.

Elke dinsdag Oneplus One kopen zonder invite

oneplusone1

Een OnePlus One kopen zonder invite blijft tot op de dag van vandaag een goede optie, mede omdat de smartphone nog steeds ongeëvenaard is wegens zijn prijs-kwaliteitverhouding. De smartphone heeft een  5,5 inch full-hd ips-scherm met een resolutie van 1920 —1080 pixels, Qualcomm Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen en een flinke accu van 3100 mAh. Daarnaast is de zwarte achterzijde, die van een ietwat ruw materiaal is gemaakt, een unieke toevoeging aan het toestel.

De OnePlus One krijgt een prijs van 269 euro en 299 euro voor respectievelijk de 16- en 64GB-versie. De verzendkosten bedragen 15 euro en de smartphone wordt veelal vanaf de opslag in het Verenigd Koninkrijk naar Nederlandse en Belgische kopers verstuurd.

OnePlus One videoreview

Laatste OnePlus-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu