De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus hervat uitrol Lollipop-update met ‘Ok OnePlus’-commando

Gijs Ettes
23 april 2015, 14:33
2 min leestijd
OnePlus hervat uitrol Lollipop-update met ‘Ok OnePlus’-commando

OnePlus heeft de uitrol van de Lollipop-update voor de OnePlus One  hervat. Deze werd enkele dagen geleden stopgezet  voor het toevoegen van de functie ‘Ok, OnePlus’, waarmee gebruikers een gesproken zoekopdracht kunnen starten.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One Lollipop-update uitgesteld

Gebruikers van de OnePlus One kunnen eindelijk aan de slag met alle verbeteringen die Android Lollipop introduceert.  Voor wie het betaalbare, maar zeer capabele toestel nog niet in bezit heeft, is er goed nieuws. Sinds kort  is de One namelijk eindelijk zonder invite aan te schaffen  en dus  voor iedereen verkrijgbaar.

OnePlus werkt overigens ook al aan een opvolger, die een stuk duurder wordt en aanvankelijk ook via het gehate  invitesysteem verkrijgbaar wordt. Verder  zal het toestel standaard op OxygenOS draaien, een door OnePlus ontwikkelde rom die is gebaseerd op Android Lollipop.

Nieuwe interface en mail-app

OnePlus One Lollipop-update

De OnePlus One Lollipop-update brengt naast een strakkere interface, nieuwe (snelle) instellingen, animaties en 3D-effecten ook een zogenoemde App Themer waarmee gebruikers apps en de interface een andere look kunnen geven. Hiervoor zijn zowel gratis als betaalde thema`s beschikbaar.

Een tweede grote verbetering die de update brengt, is Boxer als standaard mail-app. Deze ondersteunt een groot aantal e-maildiensten (Gmail, Exchange, Outlook, Yahoo, Hotmail, iCloud, AOL, Office 365 en imap- en pop3-e-mailaccounts) en verbindt met apps als Evernote, Facebook, Twitter, LinkedIn en Dropbox. Met laatstgenoemde kun je gemakkelijk bestanden aan een e-mail toevoegen.

Boxer is voor de gelegenheid in een nieuw jasje gestoken, zodat de app past in het design van de nieuwe Cyanogen OS-versie.  Vanuit de inbox zie je alle berichten van je gekoppelde accounts. Ook ondersteunt Boxer labels en kun je, net als bij Mailbox, e-mails  naar links of rechts  swipen om acties uit te voeren. Cyanogen-gebruikers hebben de mogelijkheid om  zelf acties voor veegbewegingen in te stellen, en om geluiden en led-kleuren voor notificaties te tweaken. Tot slot heb je de optie om zelf mappen aan te maken, taken in te stellen en bestanden te bewerken, direct vanuit de inbox.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu