De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

High-end OnePlus One met CyanogenMod officieel naar Nederland

Redactie
11 april 2014, 13:14
1 min leestijd
High-end OnePlus One met CyanogenMod officieel naar Nederland

OnePlus One komt officieel naar Nederland voor een adviesprijs van onder de 350 euro. Dat maakt de nieuwe Chinese fabrikant OnePlus vandaag bekend. De smartphone is nog steeds niet officieel onthuld (dat gebeurt op 23 april), maar we zijn al achter enkele belangrijke features gekomen, waaronder dat het toestel standaard op CyanogenMod draait.

Ook reageert OnePlus voor het eerst in het Nederlands, in een speciaal forumtopic waar je over de OnePlus One op de hoogte gehouden kan worden. “In tegenstelling tot andere fabrikanten, zien wij een smartphone niet als een lijst met technische specificaties en eigenschappen. Wij richten ons op het leveren op basis van de beste dag tot dag ervaring van de eindgebruiker. Om dit te doen, is onze aanpak integreert in drie belangrijke elementen: mensen, technologie en business.”

Over de OnePlus One

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One Nederland

De OnePlus One krijgt een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie, overgeklokte Snapdragon 801-chip van Qualcomm met een 2,5GHz quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen en een 3100 mAh-accu. Door het gebruik van een Snapdragon 801-chip ondersteunt de OnePlus One de eMMC 5.0-standaard, dat de interface sneller laat werken en de tijd van het beheren van bestanden aanzienlijk vermindert. Dit komt ook de algehele snelheid van het toestel ten goede.

Verder gaan de geruchten dat de OnePlus One een aluminium behuizing krijgt, maar dit is niet door OnePlus bevestigd. Het Chinese bedrijf gaat zijn gebruikers wel de mogelijkheid bieden om de achterkant van de OnePlus One aan te passen. Dit betekent dat je de standaard achterkant bijvoorbeeld kunt vervangen door een houten achterkant.

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu