De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus One preorder-systeem vanaf oktober beschikbaar

Redactie
19 september 2014, 12:26
1 min leestijd
OnePlus One preorder-systeem vanaf oktober beschikbaar
oneplusone-6

Het invitesysteem van OnePlus, waarbij je de OnePlus One alleen met een speciale (en schaarse) uitnodiging kunt kopen, zorgde voor veel kritiek op het Chinese bedrijf. Je vindt hun smartphone tof en wilt er graag één kopen, maar je moest door allerlei hoepels springen om een invite te krijgen. Daar komt in oktober een einde aan, want dan gaat het OnePlus One preorder-systeem in.

OnePlus kondigde eerder al aan dat de smartphone vanaf oktober voor iedereen te koop zou zijn. Dat ligt nu echter iets anders. De OnePlus One is door het preorder-systeem inderdaad voor iedereen te koop, maar dat betekent niet per se dat je ‘m snel in huis hebt. OnePlus werkt namelijk gewoon door hun voorraad heen, en zegt dat deze niet al te groot is. Daarna worden bestellingen gewoon als preorder verwerkt, waarbij OnePlus een leverdatum noemt op basis van de volgende bestelling smartphones.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One preorder

oneplusone-2

OnePlus gaat het aantal preorders niet limiteren. Je kunt dus gewoon bestellen en als de voorraad op is, bekijkt OnePlus per bestelling wanneer de smartphone wordt verwacht. Zijn er heel veel OnePlus One preorders, dan wordt de leverdatum steeds opgeschoven.

Als je te lang moet wachten op de levering van je preorder, kun je jouw bestelling altijd annuleren of wijzigen. Het invitesysteem blijft tot die tijd gewoon werken. Als je een invite krijgt terwijl je een preorder hebt geplaatst, kun je met de invite direct een smartphone uit de voorraad aanschaffen.

OnePlus One videoreview

Lees meer over de OnePlus One

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu