OnePlus One duurder door zwakke euro

OnePlus gaat per 25 maart de prijs van de OnePlus One opschroeven tot 299 euro voor het 16GB-model en 349 euro voor het 64GB-model. Reden voor de prijsverhoging is de dalende waarde van de euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

OnePlus One prijs stijgt

OnePlus One prijsMomenteel  ligt de OnePlus One prijs nog op 269 voor het 16GB-model, terwijl je voor 299 euro de 64GB-versie in huis haalt. OnePlus heeft op zijn officiële website laten weten dat daar over precies een week verandering in komt, al kun je het toestel nog tot de 25e voor de oude prijzen in huis halen. Elke dinsdag is het bovendien mogelijk om de OnePlus One zonder invite te bestellen.

De OnePlus werd vorig jaar geïntroduceerd en is grotendeels vormgegeven door de ex-ceo van het Chinese Oppo. De One heeft een 5,5 inch full-hd ips-scherm met een resolutie van 1920 — 1080 pixels, Qualcomm Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen en een flinke accu van 3100 mAh.

Ondanks die grote accu weegt het toestel maar 162 gram. De OnePlus One blijft echter wel erg groot: de smartphone meet 152,9 x 75,9 x 8,9 millimeter, ongeveer net zo groot als de LG G3. Meer over de betaalbare, maar krachtige smartphone lees je in onze OnePlus One review.

Het laatste nieuws over OnePlus

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.