Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

OnePlus One krijgt definitieve prijsverlaging

Gijs Ettes
9 juni 2015, 9:41
2 min leestijd
OnePlus One krijgt definitieve prijsverlaging

Vorige week was het al tijdelijk mogelijk om de OnePlus One voor een lager bedrag in huis te halen. OnePlus heeft de prijs van zijn vlaggenschip inmiddels definitief verlaagd.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One prijsverlaging

oneplus one prijsverlaging

Dat betekent dat je voor de 16GB-versie van de OnePlus One nu 249 euro betaalt en voor de 64GB-versie 299 euro. Voorheen lagen de prijzen 50 euro hoger, door een prijsverhoging die het gevolg was van de dalende koers van de euro. De OnePlus One prijsverlaging is enerzijds te danken aan het feit dat de fabrikant de productiekosten van de smartphone omlaag heeft weten te brengen. Anderzijds gaan geruchten dat zijn opvolger op komst is, al is nog steeds onduidelijk wanneer we de OnePlus Two precies kunnen verwachten.

OnePlus heeft ook een samenwerking met Dropbox aangekondigd, waardoor je vanaf 10 juni de 64GB-versie van de One kunt aanschaffen met een Dropbox Pro-abonnement. Je betaalt dan 50 euro meer en krijgt 1TB extra opslag in de cloud. Via de site van OnePlus kun je de One en eventuele accessoires aanschaffen. Het 16GB-model is op het moment van schrijven uitverkocht.

Dit moet je weten over de OnePlus One

De OnePlus One is een betaalbare Android-smartphone met indrukwekkende specs die sinds  april 2014  verkrijgbaar is. Het toestel heeft een snelle Qualcomm Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor en een groot en scherp 5,5 inch-scherm (1920 bij 1080 pixels). Ook  is er 3GB aan werkgeheugen en een flinke accu van 3100 mAh aanwezig.

oneplus one

Het gewicht van de One is met 162 gram relatief laag, maar met 152,9 x 75,9 x 8,9 millimeter is de smartphone wel ongeveer net zo groot als de Galaxy Note 3. Verder is het toestel voorzien van 4G-ondersteuning, een prima 13 megapixel-camera met een sensor van Sony en een 5 megapixel-frontcamera voor scherpe selfies. Meer over de smartphone lees je in onze uitgebreide OnePlus One review.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu