De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus One steeds interessanter: Snapdragon 801, 3GB RAM en 5,5 inch full-hd

Redactie
8 april 2014, 14:32
1 min leestijd
OnePlus One steeds interessanter: Snapdragon 801, 3GB RAM en 5,5 inch full-hd
oneplus-one-retail-packaging

De OnePlus One wordt elke dag interessanter. OnePlus, het Chinese bedrijf dat is opgericht door de ex-ceo van Oppo, gaat op 24 april zijn eerste smartphone met CyanogenMod onthullen, maar heeft al enkele nieuwe OnePlus One specs bekendgemaakt. De telefoon krijgt een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie, overgeklokte Snapdragon 801-chip van Qualcomm met een 2,5GHz quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen en een 3100 mAh-accu. De prijs? Die ligt sowieso onder de 350 euro; even hoog als de adviesprijs van de Nexus 5 die van minder krachtige hardware is voorzien.

Lees verder na de advertentie.

Wat weten we nog meer over de OnePlus One?

CyanogenMod Logo

Door het gebruik van een Snapdragon 801-chip ondersteunt de OnePlus One de eMMC 5.0-standaard, dat de interface sneller laat werken en de tijd van het beheren van bestanden aanzienlijk vermindert. Dit komt ook de algehele snelheid van het toestel ten goede.

Verder gaan de geruchten dat de OnePlus One een aluminium behuizing krijgt, maar dit is niet door OnePlus bevestigd. Het Chinese bedrijf gaat zijn gebruikers wel de mogelijkheid bieden om de achterkant van de OnePlus One aan te passen. Dit betekent dat je de standaard achterkant bijvoorbeeld kunt vervangen door een houten achterkant.

CyanogenMod gaat het toestel van firmware voorzien. De software wordt echter wel licht door OnePlus aangepast.

Op 23 april wordt de OnePlus One gepresenteerd. Eerder meldde het bedrijf dat het toestel ook internationaal wordt verkocht.

Laatste nieuws over OnePlus

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu