Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Cyanogen verhelpt touchscreen-problemen OnePlus One met update

Redactie
18 juni 2015, 11:22
1 min leestijd
Cyanogen verhelpt touchscreen-problemen OnePlus One met update

Cyanogen verspreidt een update voor de OnePlus One die de problemen met de touchscreen op moet lossen. Het is de zoveelste keer dat de smartphone problemen heeft met de aanrakingen van gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

De firmware-update wordt over-the-air uitgerold naar OnePlus-eigenaren. De smartphone kampt al langer met problemen rondom het touchscreen, waar Cyanogen en OnePlus veelvuldig updates voor hebben uitgerold. Toch lijken de problemen niet altijd in zijn geheel te verdwijnen. De nieuwe touchscreen-problemen doen zich vooral voor als de smartphone warm wordt of een lange tijd in gebruik is, waarna aanrakingen gewoonweg niet worden geregistreerd.

OnePlus One touchscreen-update

OnePlus One

De ota-update zou de touchscreenproblemen moeten verhelpen, waarbij de sensitiviteit van het scherm omhoog wordt geschroefd. Verder zorgt de update er ook voor dat de bluetooth-verbinding met verschillende autosystemen stabieler wordt en niet meer om de haverklap wegvalt. De laatste verandering die de ota-update brengt, is dat mms-berichten weer bij verschillende providers werken.

Het gehele update-bestand is 566MB en kan als nieuwe software worden geflasht. Er is ook een kleiner updatebestand van 20MB beschikbaar die je kunt flashen als je op de laatste build zit, met codenaam  YNG1TAS17L. Je kunt de kleinere ota-update, die enkel de veranderingen brengt, hier downloaden en via de recovery handmatig flashen. De grotere update is voor degenen die een oudere versie draaien dan  YNG1TAS17L.

Laatste nieuws over de OnePlus One

n

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu