De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus One touchscreen-problemen opgelost na laatste update (download)

Redactie
22 augustus 2014, 17:01
1 min leestijd
OnePlus One touchscreen-problemen opgelost na laatste update (download)
OnePlus One touchscherm

De OnePlus One heeft na de laatste update flink wat problemen gekregen. Zo is de accuduur flink verslechterd en werkt het touchscreen niet goed. De OnePlus One touchscreen-problemen zijn vooral te merken tijdens de input van verschillende vingers die elkaar op het touchscreen lijken te raken. De input wordt dan verstoord, wat enorm vervelend is tijdens het spelen van games.

Daarnaast zijn er enkele audiofixes doorgevoerd en is de energieconsumptie in ‘idle-state’, als het scherm van je telefoon inactief is, flink verminderd. Uit onze testen is dit inderdaad het geval.

Lees verder na de advertentie.

Zo los je de OnePlus One touchscreen-problemen op

oneplusone-6

De update voor de OnePlus One is hier te downloaden. Het is vrij simpel om de update handmatig te installeren: je downloadt het zip-bestand op je smartphone, boot in de recovery (start de telefoon op met de powerknop en volumeknop omlaag tegelijkertijd ingedrukt) en kunt het bestand flashen. De CyanogenMod-recovery van de OnePlus One heeft een speciale functie waarmee je het bestand kunt flashen. De update, die maar een minuutje duurt, verhelpt daarmee enkele urgente problemen die OnePlus op de één of andere manier zelf met de voorgaande update heeft gebracht.

Eerder gaf AndroidPlanet drie invites voor de OnePlus weg. Van de drie winnaars hebben wij recentelijk vernomen dat zij allen hun OnePlus One hebben ontvangen. Veel plezier ermee!

OnePlus One videoreview

Lees meer over de OnePlus One

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu