De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

OnePlus One uitverkoop: smartphone tijdelijk met korting verkrijgbaar

Gijs Ettes
1 juni 2015, 15:48
2 min leestijd
OnePlus One uitverkoop: smartphone tijdelijk met korting verkrijgbaar

Wie nog geen OnePlus One heeft, maar er wel eentje overweegt, heeft deze week geluk. Fabrikant OnePlus biedt het toestel tot en met 7 juni met korting aan. Maar wees er snel bij, want de voorraad is beperkt.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One uitverkoop: 50 euro korting

De OnePlus One uitverkoop geldt de hele week en zal op verschillende tijdstippen plaatsvinden, zodat over de hele wereld mensen de kans hebben om het toestel aan te schaffen. De 16GB-versie kost tijdens de uitverkoop 249 euro en de 64GB-versie 299 euro.  Normaal gesproken betaal je voor de toestellen respectievelijk 299 en 349 euro. Toen de OnePlus One werd gelanceerd lagen die prijzen overigens nog lager, maar door de dalende koers  van de euro werden ze medio maart iets verhoogd.

Hieronder vind  je de Nederlandse aanvangstijden voor de  OnePlus One uitverkoop op een rijtje. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de beschikbaarheid van de smartphone, kun je de website en het Twitter-kanaal van OnePlus in de gaten houden.

  • 1 juni vanaf 14.00 uur
  • 2 juni vanaf 4.00 uur
  • 3 juni vanaf 14.00 uur
  • 4 juni vanaf 4.00 uur
  • 5 juni vanaf 14.00 uur
  • 6 juni vanaf 4.00 uur
  • 7 juni vanaf 14.00 uur

Meer over de OnePlus One

oneplus one uitverkoop

De OnePlus One is alweer een tijdje op de markt, maar nog steeds een van de betere betaalbare Android-smartphones. Het toestel heeft een snelle Qualcomm Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor, een mooi 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie en een flinke 3100 mAh-accu. Bovendien heeft het toestel dunne schermranden, ondersteuning voor 4G en een prima 13 megapixel-camera die in 4K kan filmen. Verder beschikt de OnePlus One over 3GB aan werkgeheugen en 16 of 64GB opslag voor apps en media. De opslag is niet uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje, dus houd daar rekening mee voordat  je  de OnePlus One  aanschaft.

Meer over het toestel lees je in onze uitgebreide OnePlus One review. Geen zin om te lezen? Check dan de videoreview hieronder.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu