Download: fraaie OnePlus One wallpapers collectie

Redactie
23 juni 2014, 12:31
1 min leestijd
Download: fraaie OnePlus One wallpapers collectie
oneplus one wallpapers

Op de redactie van AndroidPlanet hebben we twee OnePlus One-toestellen. Eén van OnePlus – de 64GB Sandstone Black-versie – en één van een Chinese retailer – de witte 16GB-versie -, want een OnePlus One kopen zonder invite is al een tijdje mogelijk. De eerste indruk is enorm goed: het is een fraai toestel met knallende hardware, een prachtig scherm en een uitstekende versie van CyanogenMod met enkele verbeteringen van OnePlus. Daar horen ook wallpapers bij, en deze zijn voor iedereen te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One wallpapers

OnePlus-One-Stock-Wallpapers

De wallpapers bestaan voornamelijk uit rode achtergronden met de bekende OnePlus-slogan ‘Never Settle’, waarbij de roze hexagon-wallpaper de standaard versie is die je bij CyanogenMod 11S krijgt (deze is ook op bovenstaande foto te zien). Neem vooral even een kijkje of er wat bij zit voor je, want de meesten wachten nog steeds (ongeduldig) op hun OnePlus One. Misschien verzachten de wallpapers het wachten een beetje. De OnePlus One wallpapers zijn hier te downloaden.

oneplusone1

OnePlus One in het kort
De OnePlus One, die recenlijk is onthuld, is de eerste smartphone van OnePlus en heeft een prijs van 269 euro en 299 euro voor respectievelijk de 16- en 64GB-versie.

Het toestel is voorzien van een 5,5 inch full-hd ips-scherm met een resolutie van 1920 —1080 pixels, Qualcomm Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen en een flinke accu van 3100 mAh. De achterkant is geheel naar eigen wens te vervangen, door bijvoorbeeld losse achterkantjes van hout, kevlar, denim, bamboe of carbon.

Lees ook

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu