Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Kersttip: OnePlus One weer zonder invite te kopen – update

Gijs Ettes
10 december 2014, 15:51
1 min leestijd
Kersttip: OnePlus One weer zonder invite te kopen – update

De OnePlus One, dankzij zijn lage prijs een van de meest interessante Android-toestellen van 2014, is weer tijdelijk zonder invite aan te schaffen. Via de officiële site kun je – zolang de voorraad strekt – je bestelling plaatsen.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One zonder invite kopen

Bestellingen die vandaag wordt geplaatst worden vóór de kerstdagen uitgeleverd. Voor het 16GB-model betaal je nog steeds 269 euro, terwijl het 64GB-model voor 299 euro is te kopen. Aangezien het opslaggeheugen niet uitbreidbaar is, raden we je aan om voor laatstgenoemde versie te gaan.

Update: het lijkt erop dat de 64GB-versie inmiddels is uitverkocht. De OnePlus One met 16GB is op het moment van schrijven wel nog te bestellen.

Conclusie OnePlus One review

OnePlus One zonder invite kopen

De OnePlus One is een hele kleine en vooral stille revolutie. Vraag een willekeurig persoon op straat of hij of zij van de OnePlus One heeft gehoord, en in 99 procent van de gevallen zal degene zijn schouders ophalen. De OnePlus One is echter bij de Android-gemeenschap een soort messias van de smartphones geworden: alle high-end specs die je wilt, voor een prijs van 269 euro. En dat is de kant waar wij de komende tijd naartoe gaan: Chinese merken die kwalitatief hoogstaande Android-toestellen fabriceren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daar gaan de grote merken uiteindelijk écht last van krijgen, naarmate dergelijke Chinese fabrikanten steeds meer in de spotlight komen te staan.

→ Check ons volledige oordeel in de OnePlus One review!

OnePlus One hands-on videoreview

Het laatste nieuws over de OnePlus One

Bron: OnePlus
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu