De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘OnePlus OneWatch gelekt, heeft rond design met saffierglas en oled’

Redactie
1 augustus 2014, 13:41
1 min leestijd
‘OnePlus OneWatch gelekt, heeft rond design met saffierglas en oled’
OnePlus OneWatch

De OnePlus One krijgt binnenkort misschien wel een bijpassende smartwatch. Op de website zou tijdelijke de ‘OneWatch’ te zien zijn geweest, een ronde smartwatch met een leren polsband die gebruikmaakt van saffierglas met een oled-scherm. De enige smartwatch die ook een rond scherm heeft, is de Moto 360.

Neem het lek wel met een korrel zout, want eerder ‘lekte’ ook al de OnePlus Tab uit: de tablet van OnePlus. Deze afbeelding was echter nep en OnePlus ontkende het bestaan van de tablet. Echter heeft BGR, de website die bericht over de OnePlus OneWatch, wel een goede reputatie als het om OnePlus-lekken gaat: de website publiceerde als eerste ook de schetsen van de OnePlus One.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus OneWatch

oneplus-onewatch-bgr-india

De OnePlus OneWatch lijkt door zijn ronde design grotendeels op een normaal horloge. Het oled-scherm, dat bij donkere kleuren zeer energiezuinig is, wordt beschermd door saffierglas. Het leren polsbandje wordt vastgemaakt aan de titanium behuizing van het horloge, en aan de achterzijde is een Qi-contactpunt aanwezig om de smartwatch draadloos op te laden. Aan de rechter zijkant is een knop te vinden die de gebruikt zelf kan instellen, bijvoorbeeld om iemand snel te bellen.

Het is daarbij onduidelijk of de OnePlus OneWatch op Android Wear draait, een eigen OS of een speciale CyanogenMod-versie voor wearables.

OnePlus One videoreview

OnePlus One video review (Dutch) - Nederland - AndroidPlanet.nl

Lees meer over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Watch
OnePlus Watch

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu