De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Dit is de OnePlus Pad: de eerste tablet van OnePlus

Wouter Nijsen
7 februari 2023, 16:00
1 min leestijd
Dit is de OnePlus Pad: de eerste tablet van OnePlus

OnePlus heeft zijn allereerste tablet onthuld. De OnePlus Pad valt op door het ontwerp en heeft krachtige specificaties.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus Pad officieel getoond

OnePlus kondigt niet alleen de Europese release van de OnePlus 11 aan, maar toont ook zijn eerste tablet. Het apparaat heet de OnePlus Pad en dook de afgelopen weken geregeld op in geruchten. De tablet heeft een tamelijk opvallend design, met een grote cameralens achterop. Die is gecentreerd, zodat je ‘m minder snel met je vingers bedekt.

Aan de voorkant ziet de OnePlus Pad er veel traditioneler uit, al zijn de randen rondom het scherm wel relatief dun. Over het display gesproken: dit is 11,6 inch groot, heeft een hoge resolutie en ververssnelheid van 144Hz. Door dat laatste zien beelden er erg vloeiend uit, bijvoorbeeld als je geoptimaliseerde games speelt.

  • 11,6 inch-scherm (144Hz-ververssnelheid)
  • MediaTek Dimensity 9000-processor
  • 9510 mAh-accu
  • Snelladen met 67 Watt
  • Werkt met stylus voor (aan)tekeningen
  • 13 megapixel-camera achterop
  • 8 megapixel-frontcamera voor videogesprekken
OnePlus Pad officieel aangekondigd

Verder is de OnePlus Pad voorzien van een 9510 mAh-accu, die volgens het bedrijf krachtig genoeg is om ruim 14,5 uur aan video’s te kijken. In stand-by gaat de Pad een maand mee. Handig is dat de tablet met maximaal 67 Watt kan snelladen, waardoor je niet zo lang hoeft te wachten totdat het accupercentage weer op 100 staat. Een volledige oplaadbeurt neemt volgens OnePlus 80 minuten in beslag.

De OnePlus Pad wordt geleverd met een stylus, de zogeheten ‘OnePlus Stylo’. Daarmee kun je de tablet bedienen en (aan)tekeningen maken. Ook levert OnePlus een toetsenbord (het Magnetic Keyboard) bij het apparaat.

Het is nog onduidelijk of en wanneer de OnePlus Pad in de Benelux verschijnt. Hier maakt het bedrijf de komende weken meer over bekend.

Het laatste nieuws over OnePlus:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Pad
OnePlus Pad

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu