Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

OnePlus Drone is een kleine quadcopter van 20 dollar

Redactie
1 april 2015, 11:35
1 min leestijd
OnePlus Drone is een kleine quadcopter van 20 dollar

OnePlus heeft op 1 april zijn ‘drone’ onthuld: een kleine  quadcopter die met een controller te bedienen is. De  OnePlus quadcopter krijgt een adviesprijs van 19,99 dollar en is in beperkte oplage beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

De Chinese startup heeft velen een tijd voor de gek gehouden met zijn 1 april-grap. Zo meldde OnePlus tijdens een Ask Me Anything van Reddit dat het volgende product een drone was, met de geestige codenaam DR-1, wat staat voor DR-ONE. De drone is echter een kleine mini-quadcoputer, die je veelal ook in speelgoedwinkels kunt aanschaffen. De breedte van de het apparaat is maar 7 centimeter.

Dit is de OnePlus quadcopter

Het apparaat weegt zo’n 15 gram en heeft een kleine accu die via een micro-usb-kabel kan worden opgeladen. In totaal moet je het apparaat zo’n 20 minuten opladen om er 5 tot 8 minuten mee te vliegen. Dan is de accu weer leeg. Daarmee is de  OnePlus quadcopter vooral geschikt voor gebruik in huis, omdat ‘ie buiten direct met de wind wordt meegesleurd.

oneplusdrone2

Naast de drone en de controller krijg je ook vier extra blades om aan de quadcopter vast te maken. OnePlus verzendt de quadcoputer binnen drie tot vijftien dagen en het apparaat is hier te koop.

OnePlus quadcopter in beeld

Laatste nieuws over OnePlus

Bron: OnePlus
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu