Zo scoor je gratis goodies met het OnePlus Referral-programma

Erwin Vogelaar
27 mei 2017, 14:09
2 min leestijd
Zo scoor je gratis goodies met het OnePlus Referral-programma

OnePlus probeert een nieuwe tactiek om zijn toestellen aan de man te brengen: een Referral-programma. Het bedrijf hoopt dat jij je vrienden spamt in ruil voor goodies.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus Referral-programma voor gratis goodies

OnePlus zet liefhebbers van zijn toestellen aan het werk om reclame te maken. Dit gebeurt met een nieuw Referral-programma, waardoor jij gratis goodies krijgt als je vrienden een OnePlus-toestel kopen.

Heb je ooit een OnePlus-toestel gekocht? Dan maak je een referral-link aan via deze website. Geef je deze link aan iemand die een OnePlus-toestel koopt, dan krijgt diegene twintig euro om aan accessoires te besteden. Voor iedereen die via jouw linkje een toestel koopt, krijg jij honderd punten. Deze punten geef je uit aan korting, gratis verzending of andere goodies.

oneplus referral

OnePlus zegt steeds nieuwe items voor de puntenwinkel toe te voegen. Op dit moment koop je voor 80 punten gratis standaard verzending voor je volgende bestelling. Voor 100 punten krijg je tien euro korting op accessoires als je voor meer dan honderd euro besteedt. Een t-shirt waar ‘Never Settle’ op staat, kost 150 punten. Voor 200 punten krijg je twintig euro korting op accessoires. Een OnePlus-tas kost 400 punten en voor 500 punten krijg je vijftig euro korting op je accessoires.

Onze tip: geef je link enkel aan vrienden die echt van plan zijn een nieuw OnePlus-toestel te kopen. Op deze manier heb je er beide wat aan en val je niemand lastig die geen interesse heeft. Niemand zit op spam te wachten.

OnePlus 5

Het Referral-programma lanceert vlak voor de release van de OnePlus 5. Dit nieuwe toestel wordt namelijk in de zomer verwacht. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. OnePlus verkoopt nu nog de laatste exemplaren van de OnePlus 3T. Het bedrijf heeft de productie van dit toestel stopgezet, waardoor je snel moet zijn als je nog een exemplaar wil bemachtigen.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 3T
OnePlus 3T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu