De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus rolt firmware-update uit voor One en verkoopt nu ook oordopjes

Redactie
7 oktober 2014, 14:29
1 min leestijd
OnePlus rolt firmware-update uit voor One en verkoopt nu ook oordopjes
OnePlus Silver Bullet

OnePlus rolt dinsdag een update uit voor de OnePlus One waarmee het multitouch-probleem wordt verholpen. Dit zorgde ervoor dat aanrakingen die dicht in de buurt van elkaar kwamen soms niet helemaal goed werden geregistreerd, waardoor snel typen wat moeizamer ging.

Daarnaast zijn er enkele belangrijke verbeteringen doorgevoerd, zoals ondersteuning voor RAW-bestanden en meerdere audioformaten als FLAC en WAV, maar het wordt voortaan ook mogelijk om tijdens het opnemen van een video de camera-app te pauzeren.

Verder meldt OnePlus dat de accuduur is verbeterd, het bluetooth-volume harder en dat het lockscreen een kleine opfrisbeurt heeft gehad. De update, met versienummer XNPH38R, is hier als zip-bestand te downloaden om deze vervolgens via de recovery-modus van CyanogenMod te flashen. Je kunt ook wachten tot OnePlus de update voor jou toestel beschikbaar maakt. Dit duurt veelal maximaal een week.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus Silver Bullet

silverbulletheadphones

Naast de firmware-update voor de OnePlus One brengt de Chinese start-up ook zijn eerste oordopjes uit. De OnePlus Silver Bullet oordopjes zijn voorzien van een behuizing van geborsteld aluminium en maakt gebruik van in-ear-oordopjes. Aan de zijkant van de oordopjes in een grill te zien die voor meer helderheid in het geluid moet zorgen. De OnePlus Silver Bullet beschikt ook over een kleine afstandsbediening in de draad, waarmee je onder andere inkomende gesprekken kunt opnemen en je muziek kunt beheren.

De OnePlus Silver Bullet is te koop voor 12,99 euro. De verzendkosten bedragen helaas 10,99 euro.

OnePlus One videoreview

Lees ook

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu