OnePlus-smartphones binnenkort direct bij T-Mobile verkrijgbaar

Wouter Nijsen
25 april 2019, 10:57
2 min leestijd
OnePlus-smartphones binnenkort direct bij T-Mobile verkrijgbaar

OnePlus-smartphones waren tot nu toe alleen verkrijgbaar via de officiële webwinkel van het bedrijf en enkele Nederlandse webshops, maar daar komt verandering in. De Chinese fabrikant gaat samenwerken met T-Mobile voor de release van de OnePlus 7 en 7 Pro.

Lees verder na de advertentie.

Samenwerking tussen OnePlus en T-Mobile

OnePlus maakt bekend dat het gaat samenwerken met T-Mobile in Nederland. Dat betekent dat de smartphones van de fabrikant voor het eerst direct bij een Nederlandse provider te koop zijn, waar je voorheen alleen terecht kon bij de webshop van OnePlus zelf en enkele andere webwinkels.

Het was al wel mogelijk om OnePlus-telefoons in combinatie met een abonnement aan te schaffen bij bijvoorbeeld Belsimpel, maar een officiële samenwerking tussen OnePlus en een provider was er nog niet.

oneplus 7

De OnePlus 7 en 7 Pro, die op 14 mei worden aangekondigd, zijn vanaf de release ook in de T-Mobile-shops in Nederland te koop. Daarnaast kunnen consumenten straks terecht in de webwinkel van de provider om de smartphones in combinatie met een abonnement aan te schaffen. Over de prijzen is natuurlijk nog niets bekend: OnePlus laat pas op 14 mei weten wat de officiële adviesprijzen van de toestellen worden.

Meer over OnePlus in Nederland

Sinds vorig jaar is OnePlus officieel in Nederland gevestigd, al lanceerde de fabrikant daarvoor al een officieel verkooppunt. Hiervoor werkt OnePlus samen met Belsimpel, om smartphones los aan te bieden of ze te bundelen met een abonnement.

Sinds oktober vorig jaar zijn OnePlus-smartphones al wel met iDeal in de webshop van de fabrikant te bestellen. Hierdoor werd het voor Nederlanders makkelijker om een OnePlus-telefoon te bestellen, aangezien daarvoor een creditcard of PayPal vereist was.

Op dinsdag 14 mei om 17.00 uur Nederlandse tijd worden de OnePlus 7 en 7 Pro officieel gepresenteerd. Dan komen we te weten wat de toestellen gaan kosten en vanaf wanneer ze verkrijgbaar zijn. De vermeende prijzen van de krachtigere OnePlus 7 Pro zijn al gelekt: voor die telefoon betaal je straks waarschijnlijk 749 euro. Hoeveel de reguliere OnePlus 7 gaat kosten, is nog onduidelijk. Wel lijkt het aannemelijk dat de telefoon weer een paar tientjes duurder wordt dan de OnePlus 6T (vanaf 559 euro), en dus mogelijk zo’n 600 euro kost.

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief of de Android Planet-app te downloaden, weet je straks meteen alles over de nieuwe OnePlus-telefoons. Check ook de meest recente nieuwtjes hieronder als je meer wil lezen over de aanstaande toptoestellen.

Meer nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7 Dualsim
OnePlus 7 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu