De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

`OnePlus Two met high-end specs wordt volgende maand onthuld‘

Wouter Nijsen
13 juni 2015, 10:08
1 min leestijd
`OnePlus Two met high-end specs wordt volgende maand onthuld‘

Een nieuw gerucht meldt dat de OnePlus Two, de opvolger van de OnePlus One, volgende maand tijdens een speciale persconferentie wordt aangekondigd. Ook is er meer informatie vrijgekomen over de specs.

Lees verder na de advertentie.

‘OnePlus Two onthulling in juli’

Het bericht is afkomstig van de Chinese website MyDrivers, dat eerder met nieuws over nog onaangekondigde toestellen kwam en het soms bij het juiste eind had. Volgens de bron wordt de OnePlus Two  tijdens een speciale persconferentie in juli voor het eerst getoond. Daarmee zouden we al vrij snel de nieuwe smartphone te zien krijgen.

Carl Pei, CEO van OnePlus, kondigde eerder al aan dat de OnePlus Two in het tweede of derde kwartaal van dit jaar onthuld zou worden. Een officiele aankondiging in juli zou wat dat betreft precies passen.

oneplus one

De OnePlus Two zou verder voortborduren op het succes van zijn voorganger, en opnieuw high-end specs combineren met een lage adviesprijs. Deze combinatie is precies waarom de One zo populair en succesvol is.

Wat we weten over de OnePlus Two

Helaas is er momenteel nog maar weinig bekend over de OnePlus Two, en over welke specificaties het toestel beschikt. Wel wordt er gesproken over een vlotte Snapdragon 810-processor van Qualcomm, die waarschijnlijk wordt bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen. Daarnaast zou de smartphone een 5,5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels hebben, en foto`s schieten met een vernieuwde 13 megapixel-camera.

Het is aannemelijk dat de Two op de laatste versie van Android draait, met daaroverheen OxygenOS. Voor het toestel wordt een adviesprijs van 350 euro verwacht.

Mogelijk wordt er dit jaar nog een toestel van OnePlus beschikbaar gemaakt, die goedkoper is. Meer is er echter niet bekend over deze smartphone. Wellicht krijgen we daar volgende maand meer over te horen.

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: MyDrivers
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu