‘OnePlus Two wordt duurder en verschijnt dit najaar’

Redactie
7 mei 2015, 13:09
1 min leestijd
‘OnePlus Two wordt duurder en verschijnt dit najaar’

De geruchten dat de OnePlus Two prijs hoger zal liggen dan die van zijn voorganger worden steeds hardnekkiger. Mogelijk krijgt het toestel een prijskaartje van 2499 yuan, omgerekend zo’n 350 euro.

Lees verder na de advertentie.

‘OnePlus Two release  in het derde kwartaal’

De opvolger van de OnePlus One, die naar alle waarschijnlijkheid OnePlus Two gaat heten, wordt wellicht  een aantal tientjes duurder dan het huidige instapmodel (met 16GB opslag), dat 298 euro kost. Het nieuwe toestel wordt in het derde kwartaal verwacht en mogelijk voorzien van een Snapdragon 810-chip van Qualcomm.

OnePlus-ceo Liu Zuohu vroeg onlangs zijn volgers op het sociale netwerk Weibo welke OnePlus Two prijs zij verwachten als het toestel zou beschikken over een Snapdragon 810-chip. Na diverse reacties gaf hij aan dat 2499 yuan, iets meer dan 350 euro, een redelijke prijs is.

Eind maart ging verder het gerucht dat de OnePlus Two wordt voorzien van een vingerafdrukscanner, een iets kleiner scherm en een metalen behuizing. Volgens OnePlus-oprichter Carl Pei gaat de smartphone ‘verbazen’, onder meer dankzij de toevoeging van het door OnePlus ontwikkelde OxygenOS.

Over welke hardware de nieuwe smartphone van OnePlus verder beschikt en hoe het toestel eruit gaat zien, is vooralsnog niet bekend. Er zijn wel al conceptvideo’s van het toestel verschenen, gebaseerd op wat we er tot nu toe over weten.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu