De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘OnePlus Two krijgt vingerafdrukscanner en hogere prijs’

Redactie
30 maart 2015, 12:27
1 min leestijd
‘OnePlus Two krijgt vingerafdrukscanner en hogere prijs’

De OnePlus Two krijgt een vingerafdrukscanner en een hogere prijs, en zou in het derde kwartaal van dit jaar aan consumenten worden verkocht. Of OnePlus weer van een invitesysteem gebruikmaakt, is niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Dat blijkt uit informatie die GizChina in handen heeft. Er gaan al langer geruchten over een hogere prijs van de opvolger van de OnePlus One, en OnePlus heeft zelfs al aangegeven dat de nieuwe smartphone inderdaad een hogere prijs krijgt. Hoe hoog wil de Chinese startup echter nog niet zeggen. De huidige One werd volgens het bedrijf tegen productiekosten verkocht, waardoor de startup nog maar weinig winst boekte.

OnePlus Two vingerafdrukscanner

OnePlus One OxygenOS

De  OnePlus Two vingerafdrukscanner lijkt een steeds grotere zekerheid te worden. Volgens anonieme bronnen zou de homeknop van de Two voorzien zijn van een lasersysteem dat vingerafdrukken scant en registreert. Het is onduidelijk of je de knop ook daadwerkelijk moet indrukken, of dat het een een touch-knop wordt. Verder zou de smartphone beschikken over een  Snapdragon 810-chip van Qualcomm en een iets kleiner scherm en metalen behuizing.

OnePlus-oprichter Carl Pei zei al eerder dat de nieuwe smartphone mensen gaat “verbazen”. De Two wordt daarbij geleverd met OxygenOS, het nieuwe besturingssysteem van OnePlus dat CyanogenMod gaat vervangen. Daar zijn echter niet alle OnePlus-klanten blij mee, die de smartphone juist hebben aangeschaft vanwege de ondersteuning van CyanogenMod.

Laatste nieuws over OnePlus

Bron: GizmoChina
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Two
OnePlus Two

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu