Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Verkoop OnePlus 3 wordt tijdelijk stopgezet in Europa

Wouter Nijsen
4 augustus 2016, 9:03
2 min leestijd
Verkoop OnePlus 3 wordt tijdelijk stopgezet in Europa

OnePlus zet de verkoop van de OnePlus 3 tijdelijk stil, omdat het bedrijf niet kan voldoen aan de hoge vraag. Rond 12 september moet de smartphone weer verkrijgbaar zijn.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3 verkoop gepauzeerd

Mede-oprichter Carl Pei laat op het officiële OnePlus-forum weten dat het bedrijf moeite heeft om het toestel op tijd te leveren, en vanaf 9 augustus de verkoop wordt stopgezet. Vervolgens is het tot 12 september niet mogelijk de OnePlus 3 te kopen. Dit geldt voor veel Europese landen, inclusief Nederland en België.

oneplus 3

OnePlus gebruikt ruim een maand om voldoende toestellen te produceren, zodat klanten straks sneller hun bestelling ontvangen. De afgelopen weken duurde het steeds langer voordat gebruikers daadwerkelijk hun toestel binnenkregen. Mensen die de smartphone onlangs hebben besteld, hoeven zich echter geen zorgen te maken; hun bestelling wordt gewoon geleverd.

De OnePlus 3 is het eerste OnePlus-toestel dat niet wordt verkocht middels het invitesysteem. In plaats daarvan kon iedereen de smartphone direct na de lancering bestellen, maar OnePlus heeft niet gerekend op de hoge vraag die er nu voor het toestel is. Klanten die de OnePlus 3 willen kopen, maar dit niet voor 9 augustus kunnen doen, worden straks op de hoogte gebracht wanneer het toestel weer op voorraad is.

Meer over de OnePlus 3

Zoals je in onze OnePlus 3 review kunt lezen, verbetert de smartphone zijn voorganger op vrijwel alle punten en haal je momenteel voor 400 euro geen betere telefoon in huis. Het toestel beschikt over een fraai design en high-end specificaties, zoals een Snapdragon 820-chip, 6GB RAM en 64GB aan opslagruimte.

Ook aanwezig is een 5,5 inch-full-hd-scherm, 16 megapixel-camera, 8 megapixel-frontcamera, vingerafdrukscanner en een 3000 mAh-accu. Laatstgenoemde kan door de zogeheten Dash Charge-techniek snel worden opgeladen: in een halfuur ga je van 0 naar 60 procent. Hierbij dien je wel de meegeleverde lader te gebruiken. In ongeveer een uur zit de telefoon helemaal vol.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu