De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Eerste specs en foto OnePlus X verschijnen online’

Wouter Nijsen
10 oktober 2015, 10:23
1 min leestijd
‘Eerste specs en foto OnePlus X verschijnen online’

De OnePlus X, de vermeende derde  smartphone van OnePlus, is opgedoken bij de FCC (Federal Communications Commission). Ook is er een foto van het toestel verschenen.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de OnePlus X foto

OnePlus X foto

Al een tijdje gaan er geruchten over de OnePlus X, de derde smartphone van OnePlus die kleiner en goedkoper zou zijn. Nu is er een afbeelding van het toestel bij de FCC gelekt. De FCC is een instantie uit de Verenigde Staten die smartphones uitgebreid test voordat ze worden aangekondigd en in de winkels verschijnen.

Op de foto is duidelijk een compact toestel te zien, met op de achterkant het OnePlus-logo en aan de onderzijde een usb-c-poort en dubbele speakers. Ook toont de afbeelding de camera, al is deze niet heel duidelijk te zien.

Meer over de OnePlus X

De OnePlus is volgens de laatste geruchten een stuk kleiner en goedkoper dan de OnePlus One en OnePlus 2. Volgens documenten van de FCC beschikt de smartphone over een 1,9GHz-processor (MediaTek Helio X10) met 2GB aan werkgeheugen. Daarnaast wordt er gesproken over een 5 inch-full-hd-scherm, 13 en 5 megapixel-camera, 3000 mAh-accu en nfc-ondersteuning. Laatstgenoemde is interessant, omdat de OnePlus 2 bewust niet van nfc werd voorzien omdat deze functie volgens OnePlus door te weinig mensen wordt gebruikt.

Verder bestaat er nog onduidelijkheid over de naam van de aanstaande smartphone. Zo kan het toestel de OnePlus X gaan heten, maar is het ook mogelijk dat het `OnePlus mini` als naam krijgt. Daarnaast is het nog onbekend wanneer de smartphone wordt aangekondigd. Wel gaf OnePlus CEO Carl Pei onlangs aan dat het bedrijf nog dit jaar met een nieuw toestel komt.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: FCC
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus X
OnePlus X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's