OnePlus X vanaf nu zonder invite te bestellen

Redactie
28 januari 2016, 11:49
1 min leestijd
OnePlus X vanaf nu zonder invite te bestellen

De OnePlus X  is vanaf nu zonder uitnodiging te bestellen. Eerder schrapte de fabrikant uit China ook al de verzendkosten voor alle OnePlus-toestellen, wat 25 euro scheelt.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus X zonder invite bestellen

Carl Pei, één van de oprichters van OnePlus, zegt: “Zolang we ons bedrijf blijven ontwikkelen, zullen we nooit stoppen om nieuwe en spannende manieren te zoeken waardoor we onszelf blijven verbeteren. We zijn daarom verheugd om aan te kondigen dat vanaf vandaag de OnePlus X zonder invite  is te bestellen.”  Daarnaast schrapte OnePlus eerder al alle standaard verzendkosten bij bestellingen boven de honderd dollar.

oneplus x zonder invite

Hiermee is de OnePlus X eerder zonder uitnodiging verkrijgbaar dan zijn voorgangers, de OnePlus One en OnePlus 2. Bij de laatste duurde het vier maanden voordat het zover was, de OnePlus X is echter pas sinds afgelopen  november voor 269 euro te bestellen. OnePlus hoopt  deze trend door te zetten, zodat  het bedrijf steeds volwassener wordt en beter kan omgaan met de vraag en verwachtingen van de community. Pei hoopt dat het schrappen van de verplichting van een invite  het makkelijker maakt voor geïnteresseerden  om het toestel te bemachtigen.

De OnePlus X is kleiner dan de OnePlus 2 en heeft een 5 inch-amoled-scherm met een full-hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het toestel is verder voorzien van een Snapdragon 801-chipset, 3GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Aan de achterkant is de smartphone voorzien van een 13 megapixel-camera en de frontcamera schiet foto’s van 8 megapixel. De OnePlus X ondersteunt het Nederlandse en Belgische 4G-netwerk, wifi 802.11a/b/g/n en bluetooth 4.0. Het toestel  is helaas niet voorzien van nfc of een usb-c-poort zoals de OnePlus Two.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus X
OnePlus X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu