De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Koop of maak een omhulsel voor de slimme OnHub-router

Erwin Vogelaar
8 december 2015, 19:02
1 min leestijd
Koop of maak een omhulsel voor de slimme OnHub-router

In het eerste kwartaal van 2016 zal de slimme OnHub-router van TP-Link beschikbaar zijn in Nederland. Nu kun je er alvast een omhulsel voor maken.

Lees verder na de advertentie.

OnHub omhulsel

Het idee achter de slimme OnHub-router van TP-Link, is dat het voor een optimaal wifi-netwerk moet zorgen. Dit gebeurt onder andere door regelmatig te controleren of het ideale wifi-kanaal geselecteerd is voor de meest stabiele verbinding. Een ander idee achter de router is dat het ding mooi genoeg moet zijn om midden in je woonkamer te plaatsen. Blijkbaar vond men het toch niet mooi genoeg, want nu geeft Google instructies om de router zelf mooier te maken.

Binnenkort kun je nieuwe omhulsels kopen in de Google Store, zodat je bijvoorbeeld een houten router krijgt. Leuker is echter dat Google de mogelijkheid geeft om zelf aan het knutselen te gaan en de router zo compleet eigen te maken. Een leuke optie, gezien de lelijkheid van de routers die we nu hebben staan.

Op deze website laat Google zien wat enkele artiesten al gemaakt hebben voor de OnHub-router, maar het bedrijf geeft op de website ook de middelen om zelf wat te maken. Hiervoor krijgt iedereen de toegang tot een Illustrator-template en een 3D-bestand voor de bestaande omhulsel. Dus als je nu aan de slag gaat, is je creatie af voordat de OnHub in Nederland beschikbaar is.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu