Placeholder

Hoewel de Samsung Galaxy Ace en Galaxy Mini al vrij oude toestellen zijn, blijken ze nog niet door de actieve ontwikkelaarscommunity van XDA Developers te zijn vergeten. De laatste versie van CyanogenMod 10.1 Jelly Bean, die officieel niet voor beide toestellen beschikbaar is, kan toch op de Galaxy Ace en Galaxy Mini worden geïnstalleerd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De software is nog wel in een bètafase, maar kan als dagelijkse driver worden gebruikt. Zo heeft de Galaxy Mini nog last van het niet kunnen tetheren van een Wi-Fi-signaal en wordt de audio bij de Galaxy Ace niet altijd even goed naar het juiste kanaal geleid. Voor de rest werkt het overgrote gedeelte van de smartphone-functies wel, zoals bellen, sms’en, internetten, muziek luisteren en andere belangrijke zaken.

De alternatieve software kan met onder andere ClockworkMod Recovery worden geïnstalleerd. CyanogenMod 10.1 Jelly Bean voor de Galaxy Mini kan hier worden gedownload, het bestand voor de Galaxy Ace is hier te vinden.

Let wel: het installeren van alternatieve software is nooit zonder risico. Android Planet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je toestel.