Onofficiële versie CyanogenMod 10.1 Jelly Bean voor Galaxy Ace en Mini uitgebracht

Redactie
1 januari 2013, 15:10
1 min leestijd

Hoewel de Samsung Galaxy Ace en Galaxy Mini al vrij oude toestellen zijn, blijken ze nog niet door de actieve ontwikkelaarscommunity van XDA Developers te zijn vergeten. De laatste versie van CyanogenMod 10.1 Jelly Bean, die officieel niet voor beide toestellen beschikbaar is, kan toch op de Galaxy Ace en Galaxy Mini worden geïnstalleerd.

De software is nog wel in een bètafase, maar kan als dagelijkse driver worden gebruikt. Zo heeft de Galaxy Mini nog last van het niet kunnen tetheren van een Wi-Fi-signaal en wordt de audio bij de Galaxy Ace niet altijd even goed naar het juiste kanaal geleid. Voor de rest werkt het overgrote gedeelte van de smartphone-functies wel, zoals bellen, sms’en, internetten, muziek luisteren en andere belangrijke zaken.

Lees verder na de advertentie.

De alternatieve software kan met onder andere ClockworkMod Recovery worden geïnstalleerd. CyanogenMod 10.1 Jelly Bean voor de Galaxy Mini kan hier worden gedownload, het bestand voor de Galaxy Ace is hier te vinden.

Let wel: het installeren van alternatieve software is nooit zonder risico. Android Planet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je toestel.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu