Ontspannen gamen op je Motorola Milestone met de Game Gripper
Wouter Nijsen

Game GripperAndroid-telefoons zijn in principe prima geschikt om games op te spelen. Het probleem bij games op je telefoon is meestal niet de graphics of het geluid, maar de bediening. Heb je een Motorola Milestone en speel je veel classic games via een emulator dan is er goed nieuws. De Game Gripper gaat namelijk het bedieningsprobleem te lijf. De oplossing is zo simpel en doeltreffend dat je je afvraagt waarom een dergelijk hulpmiddel nog niet op de markt was.

De Game Gripper is een klein stukje flexibel kunststof met daarop de bekende toetsen zoals we ze van de ouderwetse gamecontrollers kennen.  De plaats van deze knoppen is op zo’n manier gekozen dat ze precies boven de toetsen zitten die voor de bediening van de games gebruikt worden. Het geheel klik je op het hardware toetsenbord van de Motorola Milestone en het ontspannen gamen kan beginnen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Game Gripper is compatible met GameBoid, Nesoid en SNesoid emulators. In principe moet dit bedieningsalternatief werken met elke emulator die de mogelijkheid heeft de toets-layout aan te passen.

Meer informatie is te vinden op de officiële Game Gripper website.

Via: AndroidandMe

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.