Placeholder

Ontwikkelaar klagen over verwijderde commentaren op productpagina appSteeds meer Android-ontwikkelaars merken op dat er willekeurig commentaren worden verwijderd bij hun productpagina in Android Market. In sommige gevallen zijn honderden commentaren ineens verdwenen. Er worden niet alleen slechte 1 ster beoordelingen weggehaald, maar ook lovende 5 ster beoordelingen. Google geeft dat ze weet heeft van het probleem, maar het is nog niet bekend wanneer dit wordt opgelost.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Op het Android Market developer forum wordt steen en been geklaagd over de verdwenen commentaren. Voor ontwikkelaars is het heel belangrijk dat hun app goed wordt beoordeeld en dat er veel commmentaar bij staat. Hoe meer commentaar, des te populairder de app is. Waarom en hoe commentaren worden verwijderd is niet duidelijk. Dit schijnt geheel willekeurig te gebeuren. Een officiele Google-medewerker wist te melden dat ze bezig zijn een oplossing.

We zijn bewust van dit probleem en zijn nu bezig om dit zo vlug op te lossen als mogelijk. Ik zal een follow-up bericht posten zodra ik meer informatie heb om met jullie te delen.

Bron: Android Market developer support forum 1 & 2

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.