Ontwikkelaars klagen over verwijderde commentaren op productpagina app

Redactie
1 augustus 2011, 13:09
1 min leestijd
Ontwikkelaar klagen over verwijderde commentaren op productpagina app

Steeds meer Android-ontwikkelaars merken op dat er willekeurig commentaren worden verwijderd bij hun productpagina in Android Market. In sommige gevallen zijn honderden commentaren ineens verdwenen. Er worden niet alleen slechte 1 ster beoordelingen weggehaald, maar ook lovende 5 ster beoordelingen. Google geeft dat ze weet heeft van het probleem, maar het is nog niet bekend wanneer dit wordt opgelost.

Op het Android Market developer forum wordt steen en been geklaagd over de verdwenen commentaren. Voor ontwikkelaars is het heel belangrijk dat hun app goed wordt beoordeeld en dat er veel commmentaar bij staat. Hoe meer commentaar, des te populairder de app is. Waarom en hoe commentaren worden verwijderd is niet duidelijk. Dit schijnt geheel willekeurig te gebeuren. Een officiele Google-medewerker wist te melden dat ze bezig zijn een oplossing.

Lees verder na de advertentie.

We zijn bewust van dit probleem en zijn nu bezig om dit zo vlug op te lossen als mogelijk. Ik zal een follow-up bericht posten zodra ik meer informatie heb om met jullie te delen.

Bron: Android Market developer support forum 1 & 2

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu