De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Ontwikkelaarsconferentie Google I/O vindt plaats op 25 en 26 juni

Gijs Ettes
20 februari 2014, 9:15
1 min leestijd
Ontwikkelaarsconferentie Google I/O vindt plaats op 25 en 26 juni
ontwikkelaarsconferentie Google IO

Google-topman Sundar Pichai heeft bekendgemaakt dat ontwikkelaarsconferentie Google I/O zal plaatsvinden op 25 en 26 juni aanstaande. Dat is later dan voorgaande jaren, toen de I/O vaak rond mei werd gehouden. Het registratiesysteem om toegang te krijgen tot de conferentie is daarnaast aangepast: ditmaal moet je je inschrijven als je interesse hebt om het evenement in San Francisco bij te wonen. Succesvolle aanvragers worden willekeurig geselecteerd en op een later moment op de hoogte gesteld.

Voor de thuisblijvers zijn er echter livestreams waarmee de ontwikkelaarsconferentie gevolgd kan worden. Je moet dan wel rekening houden met een tijdsverschil: in San Francisco is het 9 uur vroeger dan in Nederland en België.

Lees verder na de advertentie.

Wat kun je allemaal verwachten van de zevende editie van de ontwikkelaarsconferentie Google I/O? Hoogstwaarschijnlijk veel nieuws met betrekking tot Android, bekende Google-apps als Maps en Navigatie, maar mogelijk ook nieuwe features voor Google Glass en de Chromecast. Daarnaast gaan geruchten dat tijdens Google I/O de nieuwe versie van Android uit de doeken wordt gedaan, alsmede de Nexus 8-tablet. Die berichten nemen we voor nu met een flinke korrel zout, maar hopen mag altijd.

Het laatste Google nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu