Placeholder

Ook CyanogenMod op Droidcon Nederland Het team van CyanogenMod zal dit jaar ook vertegenwoordig zijn op Droidcon Nederland. Het kernteam bestaande uit vier ontwikkelaars onder de leiding van Steve Kondik is een van de meest invloedrijke onbetaalde ontwikkelaarsteams. Onlangs wist de alternatieve rom de mijlpaal van een half miljoen installaties te behalen. Elk dag komen er zo’n vierduizend nieuwe CyanogenMod-gebruikers bij.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Eerder legde Droidcon ook al Richard Hyndman en Nick Butcher van Google Londen vast als sprekers. Droidcon is een tweedaags evenement dat gericht is op de invloed van Android op de toekomst. Het is vooral bedoeld voor ontwikkelaars, maar ook voor ontwerpers en bedrijven die gebruik maken van van Google’s mobiele besturingssysteem. Iedereen die geinteresseerd is kan deelnemen. In het verleden waren er presentaties van expert werkzaam bij onder meer Google, Motorola, Sony Ericsson, Reuters, Qualcomm, AdMob, CapGemini, Holland9, Device Anywhere, PayPal, Deutsche Telekom, Vodafone, Alcatel-Lucent, comScore en HTC.

Tijdens Droidcon zullen dit jaar vier thema’s centraal staat: Android@Home (gebruik van Android in huis), Ice Cream Sandwich, Android-tablets & verdere ontwikkeling en NFC & veiligheid. Meer informatie over Droidcon zoals het laatste nieuws en meer sprekers vind je op de website van Droidcon.

Gratis kaarten voor bezoekers van Androidplanet

AndroidPlanet is officieel mediapartner van Droidcon Nederland. In samenwerking met Droidcon geeft AndroidPlanet drie toegangskaarten weg. Hiervoor hoef je ons alleen maar een antwoord te geven op de vraag waarom jij op Droidcon moet zijn, via onderstaand formulier. De drie meest originele antwoorden worden beloond met een gratis toegangkaart (normale prijs 195 euro). Tot 1 september aanstaande worden inzendingen geaccepteerd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.