Ook Google Calendar webapp krijgt update
Wouter Nijsen

calendarNa Gmail heeft ook de  mobiele webapp van Google Calendar een update gekregen. Eén van de veranderingen is dat dezelfde offline functie nu beschikbaar is  die Gmail ook heeft. Bij een wegvallende of haperende dataverbindig blijft het dus mogelijk je agenda te raadplegen. Was het bij de vorige versie van Google Calendar alleen mogelijk om de gegevens in je agenda te bekijken, nu kun je ze ook aanpassen. Ook is het nu mogelijk om via de mobiele  webapp uitnodigingen te accepteren, of te versturen.

Met deze aanpassingen is de functionaliteit van de mobiele webapp nagenoeg  gelijk aan de versie voor je desktop. De update is het resultaat van de opmerkingen van gebruikers op Google Product Ideas. Lijkt er dus op dat Google naar zijn klanten luistert.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De vernieuwde Google Calendar mobiele webapp is te bereiken door met de browser van je device te surfen naar google.com/calendar/gp

De vernieuwde versie is geschikt voor alle Android versies alsook voor iPhone OS 2.2.1 (en hoger).

Via: Google Mobile Blog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.