De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

HTC One M9 livestream: volg hier de onthulling

Redactie
1 maart 2015, 15:23
1 min leestijd
HTC One M9 livestream: volg hier de onthulling

Net als Samsung zal HTC aankomende zondag zijn persconferentie live uitzenden vanaf 16.00 uur Nederlandse tijd. Tijdens het evenement wordt de HTC One M9 onthuld en naar verwachting ook de eerste smartwatch van de Taiwanese fabrikant.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de HTC One M9 livestream

De HTC One M9 livestream start aanstaande zondag 1 maart om 16.00 uur Nederlandse tijd.

https://www.youtube.com/watch?v=BWhM_oHr558

Zie voor de livestream ook  deze link. Je kunt via de site alvast het evenement aan je Google Agenda toevoegen, zodat je niets hoeft te missen.

htc one m9 foto

Tijdens de persconferentie wordt als gezegd de release  van het derde toestel in de HTC One-reeks verwacht. Daarnaast gaan geruchten dat HTC de keynote aangrijpt om een grotere versie van zijn nieuwe vlaggenschip te onthullen in de vorm van de HTC One M9 Plus. Ook wordt mogelijk de HTC One M8i gepresenteerd, een variant van de M8 met een andere chipset en een lagere introductieprijs.

Smartwatch van HTC

htc-smartwatch
De smartwatch van HTC krijgt waarschijnlijk geen vierkant, maar een rechthoekig scherm

Interessanter is echter de verwachte presentatie van HTCs eerste smartwatch. Dit horloge krijg naar verluidt een rechthoekig touchscreen en ondersteuning voor zowel Android als iOS. Het apparaat zou een accuduur van circa drie dagen moeten hebben en basisfuncties als het tonen van meldingen van je smartphone, muziekspeler en agenda-afspraken.

Ook moet de smartwatch je voetstappen nauwkeuriger meten dankzij een speciaal accessoire dat wordt meegeleverd. Het amoled-scherm meet 1,84 inch en heeft een resolutie van 432 bij 128 pixels en via bluetooth is het horloge te koppelen met een smartphone.

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M9
HTC One M9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu