Opmerkelijk: bouw je eigen Android iPad
Wouter Nijsen

Apple heeft deze week tijdens de keynote op 27 Januari j.l. een nieuw device aan de wereld gepresenteerd: iPad, Apple’s eerste tablet. Alom is er nog enige verwarring over wat iPad nu eigenlijk is. Je kunt er boeken op lezen, muziek mee luisteren, films op bekijken, e-mailen, internetten en spelletjes spelen. Zelfs Apple’s eigen kantoorpakket iWork komt voor deze tablet beschikbaar zodat je ook met je brieven, administratie en spreadsheets aan de gang kunt.

De iPad komt in een uitvoering met enkel WiFi en een uitvoering met WiFi en 3G op de markt. Volgens sommigen is iPad niets meer of minder dan een XXL iPhone, maar om daar een goed oordeel over te kunnen geven zou je eigenlijk eerst je iPad-kennis op peil moeten brengen door het lezen van de vele artikelen op onze nieuwe site iPadPlanet.nl

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Maar als iPad inderdaad gewoon een XXL iPhone is, dan zou er ook best een markt zijn voor een XXL Android-telefoon. Het wachten is op een fabrikant die dit idee in een produkt omzet. Gelukkig zijn er ook nog handige hobbyisten die gewapend met gereedschap en soldeerbout zelf zo’n supergrote Android-telefoon bouwen met als ondrdelenbron een Dell Mini 10.1. Aanschouw onderstaand filmpje en verbaas jezelf.

Via: AndroidBlogger

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.