Placeholder
Wouter Nijsen

Toshiba TabletEnige tijd geleden kon je hier op Android Planet lezen dat de release van het eerste Honeycomb-tablet van Toshiba om onduidelijke reden was uitgesteld. Dit Android 3.0 tablet moest de verre van succesvolle Toshiba Folio 100 snel uit ieders geheugen wissen. De vermoedens zijn dat de release pas in het derde kwartaal van dit jaar zal plaatsvinden. een exacte datum is niet bekend en ook over de naam van Toshiba’s nieuwe tablet wordt nog druk gespeculeerd. Opmerkelijk is dat een Amerikaanse winkel dit tablet nu al als pre-order aanbiedt, inclusief vermelding van de specificaties én de typenaam.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De in New York gevestigde webwinkel J&R`s Online Store meldt op hun website dat het om de Toshiba Thrive gaat die beschikbaar zal zijn als Wi-Fi-only versie met naar keuze 8 GB of 32 GB geheugen. De 8GB-versie staat voor $499 en de 32GB-versie voor $579 in de prijslijst. De volledige specificaties zijn na te lezen op de website van J&R`s Online Store en maken ondermeer melding van:

  • 10.1-inch multi-touch LED touchscreen voorzien van Toshiba Adaptive Display-technologie
  • Android 3.0 Honeycomb OS
  • NVIDIA Tegra 2 dual-core mobile processor
  • EasyGrip-oppervlak beschikbaar in verschillende kleuren
  • 2MP front-camera en 5MP aan de achterzijde
  • USB 2.0 en SD Card-slot
  • Full size HDMI
  • Stereo speakers met Toshiba sound enhancements

Heeft de eigenaar van J&R`s online store een informant bij Toshiba? Of is de informatie op de bestelpagina uit de lucht gegrepen? Het wachten is op de officiële aankondiging van Toshiba!

Via: Tabletsplanet

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.