De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Oppo gaat dunste smartphone ooit introduceren’

Redactie
25 oktober 2014, 14:31
1 min leestijd
‘Oppo gaat dunste smartphone ooit introduceren’
Dunste smartphone Oppo

De Chinese smartphonefabrikant Oppo, die volgens geruchten ook achter de populaire startup OnePlus zit, gaat spoedig een smartphone introduceren die maar 4 millimeter dik is. Daarmee zou het toestel direct de dunste smartphone ter wereld zijn.

Op dit moment is de Gionee`s Elife S5.1 de dunste smartphone ter wereld. Dit toestel heeft een dikte van 5,15 millimeter. Oppo zou volgens de geruchten daar een dikke millimeter onder gaan zitten.

Lees verder na de advertentie.

‘Dunste smartphone ooit’

Het blijft vooralsnog onduidelijk om welke smartphone het precies gaat. Oppo gaat naar verwachting spoedig de N3 Mini, de kleine variant van de high-end-selfie-smartphone Oppo N3. Deze smartphone wordt op 29 oktober gepresenteerd, waar ook de ‘dunste smartphone ooit’ zou worden geïntroduceerd. Daarmee lijkt het aannemelijk dat het om de Oppo N3 Mini gaat.

Volgens de geruchten krijgt de dunne smartphone een 64-bit-chip van MediaTek met ondersteuning voor LTE. De schermgrootte zou tussen de 5 en 5,5 inch liggen. Neem het nieuws echter wel met een korreltje zou, want de verwachting was ook dat de Oppo Find 7 een 50 megapixel-camera zou krijgen. Uiteindelijk bleek deze smartphone ‘maar’ over een 13 megapixel-camera te beschikken.

Daarnaast zou een smartphone met een dikte van 4 millimeter betekenen dat er een zeer kleine accu beschikbaar is, wat de accuduur aanzienlijk verkort.

Laatste Oppo-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu