Oppo Find 5 prijsDe Oppo Find 5 is afgeprijsd van 399 naar 299 euro. Dat maakt de Chinese fabrikant bekend. De smartphones van Oppo zijn altijd al erg aantrekkelijk geprijsd, maar de huidige Oppo Find 5 prijs van 299 euro is wel héél aantrekkelijk. De smartphone, die ook naar Nederland wordt verzonden, is al een tijdje uit, maar beschikt wel over high-end specificaties en heeft een prachtig full-hd-scherm.

Over de Oppo Find 5

find-5-whiteDe Oppo Find 5 is voorzien van een 5 inch-full-hd-scherm (1080 bij 1920 pixels), een rappe 1,5GHz-quadcore-processor van Qualcomm en Android 4.1 (Jelly Bean). Het toestel is via de webshop van Oppo te verkrijgen voor een prijs vanaf 399 euro.

De Find 5 is beschikbaar in het wit en `midnight`, een donkergrijze kleur. Oppo biedt daarnaast een reeks aan accessoires aan, waaronder een beschermhoes, nfc-tags, screen protectors en opladers.

De Find 5 is verder voorzien van 2GB aan werkgeheugen, een 13-megapixel-camera en Cornings krasbestendige Gorilla Glass 2 en krijgt zijn energie van een accu van 2500 mAh. Het toestel is alleen niet compatibel met 4g-netwerken.

De lage Oppo Find 5 prijs is tijdelijk geldig. Het toestel kan middels de website van de Europese divisie van Oppo, een soort online retailer, worden verkocht.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.