Dit is de Oppo Find 7: persfoto’s tonen high-end smartphone met kekke led

Redactie
10 maart 2014, 12:18
1 min leestijd
Dit is de Oppo Find 7: persfoto’s tonen high-end smartphone met kekke led
Oppo Find 7 persfoto's

Het design van de Oppo Find 7, een high-end smartphone van het Chinese merk, is uitgelekt via enkele persfoto’s. Het toestel krijgt een minimalistisch design net een metalen frame en een zeer dunnen bezel (schermrand). De achterkant is gemaakt van stroef plastic (vergelijkbaar met Googles laatste Nexus-smartphone) en de Find 7 heeft ook een enorm kekke led. De Oppo Find 7 persfoto’s laten namelijk een led aan de onderzijde zien die de gehele onderkant inneemt. Ook enkele Sony Xperia-toestellen zijn voorzien van een soortgelijke led-verlichting.

Lees verder na de advertentie.

Oppo Find 7 specs

Oppo-Find-7-leaked

De ledverlichting is hier links te zien. De verwachting is dat de Find 7 over een QHD-scherm (2560 bij 1440 pixels) van 5,5 inch krijgt, Snapdragon 800 of 801-chip met een quadcore-processor, 13 megapixel-camera, 3GB aan werkgeheugen en een 3000 mAh-accu krijgt. Eerdere geruchten gingen over een 50 megapixel-camera, maar dat lijkt ietwat onwaarschijnlijk. Het is ook mogelijk dat de smartphone in twee versies komt: één met een normaal HD-scherm en een 13 megapixel-camera, en een tweede versie met een QHD-scherm en een 50 megapixel-camera.

De Find 7 wordt op 19 maart gepresenteerd als het nieuwe vlaggenschip van 2014 voor Oppo. We verwachten bij AndroidPlanet een adviesprijs van tussen de 399 en 499 euro, afgaande op de prijzen van eerdere Oppo-toestellen. Eerder kwam Oppo al met de Oppo N1, de smartphone die tevens officieel CyanogenMod ondersteunt.

Laatste nieuws over de Find 7

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo Find 7
Oppo Find 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu