Oppo Find 7 release komt dichterbij, toestel verschijnt begin 2014

Gijs Ettes
12 december 2013, 10:28
1 min leestijd
Oppo Find 7 release komt dichterbij, toestel verschijnt begin 2014
Oppo Find 7 release

Oppo heeft op Weibo, de Chinese tegenhanger van Twitter, een afbeelding geplaatst met de tekst ‘Oppo Find 7 coming soon’. Daarmee lijkt het erop dat we op korte termijn kennis kunnen maken met de nieuwe vlaggenschip van de Chinese fabrikant. Eerder gingen al geruchten dat de Find 7 release binnen een aantal maanden zou plaatsvinden. Die geruchten heeft Oppo nu dus min of meer bevestigd.

De Oppo Find 7 wekt indruk met zijn verwachte specificaties. Zo is het toestel waarschijnlijk voorzien van Snapdragon 805-processor. Dit is de opvolger van de Qualcomm Snapdragon 800 die beschikt over vier Krait-kernen met een kloksnelheid van maximaal 2,5GHz. Naar verwachting worden meer high-end smartphones in 2014 voorzien van deze snelle quadcore-processor.

Lees verder na de advertentie.

Oppo Find 7 release

Verder is de Oppo Find 7 naar verwachting voorzien van een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels (2K), 3GB aan werkgeheugen en een flinke 4000 mAh-accu. Dat laatste moet ook wel, gezien de snelle hardware en het gigantische scherm.

Oppo Find 7 release en prijs

Een Find 7 release lijkt dus aanstaande, al wordt het toestel waarschijnlijk aanvankelijk alleen beschikbaar via de officiële website. Daar zijn ook smartphones als de Oppo N1, met zijn draaibare camera en touchscreen-achterklep, verkrijgbaar. Afgaande op de adviesprijzen van eerdere Oppo-toestellen verwachten we dat de Find 7 tussen de 399 en 499 euro gaat kosten.

Lees meer over Oppo

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Merk: Oppo
Device: Oppo Find 7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo Find 7
Oppo Find 7
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's