Oppo Find 7 release komt dichterbij, toestel verschijnt begin 2014

Gijs Ettes
12 december 2013, 10:28
1 min leestijd
Oppo Find 7 release komt dichterbij, toestel verschijnt begin 2014
Oppo Find 7 release

Oppo heeft op Weibo, de Chinese tegenhanger van Twitter, een afbeelding geplaatst met de tekst ‘Oppo Find 7 coming soon’. Daarmee lijkt het erop dat we op korte termijn kennis kunnen maken met de nieuwe vlaggenschip van de Chinese fabrikant. Eerder gingen al geruchten dat de Find 7 release binnen een aantal maanden zou plaatsvinden. Die geruchten heeft Oppo nu dus min of meer bevestigd.

De Oppo Find 7 wekt indruk met zijn verwachte specificaties. Zo is het toestel waarschijnlijk voorzien van Snapdragon 805-processor. Dit is de opvolger van de Qualcomm Snapdragon 800 die beschikt over vier Krait-kernen met een kloksnelheid van maximaal 2,5GHz. Naar verwachting worden meer high-end smartphones in 2014 voorzien van deze snelle quadcore-processor.

Lees verder na de advertentie.

Oppo Find 7 release

Verder is de Oppo Find 7 naar verwachting voorzien van een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels (2K), 3GB aan werkgeheugen en een flinke 4000 mAh-accu. Dat laatste moet ook wel, gezien de snelle hardware en het gigantische scherm.

Oppo Find 7 release en prijs

Een Find 7 release lijkt dus aanstaande, al wordt het toestel waarschijnlijk aanvankelijk alleen beschikbaar via de officiële website. Daar zijn ook smartphones als de Oppo N1, met zijn draaibare camera en touchscreen-achterklep, verkrijgbaar. Afgaande op de adviesprijzen van eerdere Oppo-toestellen verwachten we dat de Find 7 tussen de 399 en 499 euro gaat kosten.

Lees meer over Oppo

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo Find 7
Oppo Find 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's